Beeld © Getty Images

RuPaul's Drag Race-Farrah Moan boos op Ariana Grande

05 september 2019 15:46

Ariana Grande (26) heeft zich de woede op de hals gehaald van Farrah Moan (25), een oud-kandidaat van RuPaul's Drag Race. Ariana zou namelijk een iconische look van haar hebben gestolen.

"Haar team gaf een designer de opdracht mijn look te kopiëren"

Farrah Moan, bekend van RuPaul's Drag Race seizoen negen, spreekt zich op Twitter uit over het jatwerk van de zangeres. Zij maakte namelijk in de talentenjacht een zilveren outfit, die later een-op-een werd gekopieerd door Ariana. "Ariana zou mij een deel van die tien miljoen moeten geven. Haar team gaf een designer de opdracht mijn look te kopiëren", zo schrijft ze. De diva heeft zelfs de ontwerper van de jurk van Ariana gesproken en die vertelde dat het zo is gelopen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ariana Grande sleept Forever 21 voor de rechter om jatwerk

Farrah had eerder nog besloten er nooit iets van te zeggen, de videoclip van Ariana waarin ze de jurk aanheeft, is ook al wat ouder. Nu besloot ze het wel te doen en dat komt allemaal door de rechtszaak die de zangeres heeft aangespannen tegen Forever 21. Het kledingconcern had namelijk foto's en teksten van Ariana gebruikt zonder haar toestemming. Toen Farrah zag dat Ariana tien miljoen dollar eist ging er bij haar een knop om.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ariana Grande legt kritische fan het zwijgen op

De dragqueen zegt dat ze overigens niet boos is op de designer die haar jurk kopieerde. Ariana zou heel veel geld hebben geboden en Farrah snapt dat de ontwerper hier geen nee tegen kon zeggen. "Ik geef de designer niet de schuld, omdat dit een dragqueen is uit de buurt en ze kreeg er een hoop geld voor. Dat aanbod kon ze niet afslaan. Later was ze ook gewoon eerlijk tegen mij. Dus nee, het is niet de schuld van de designer."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!