Beeld © Getty Images

Teen Mom-Catelynn zet tattoo voor haar kindjes

05 september 2019 15:49

Nova (4), babytje Vaeda en ook Carly (10) worden eeuwig geëerd op het lichaam van Catelynn Lowell (27). De Teen Mom-ster heeft namelijk een tatoeage laten zetten met een bijzondere spreuk voor haar kindjes.

"Ik hou van je, kleine meid"

Catelynn en haar echtgenoot Tyler Baltierra (27) zitten al onder de plakplaatjes, maar dit keer heeft de Teen Mom een heel bijzondere tatoeage laten zetten. Het gaat namelijk om een spreuk waarmee ze zowel haar oma als haar drie dochters eert. Op Instagram deelt de realityster een kiekje waarop de tekst duidelijk te zien is. "Als klein meisje zei mijn oma altijd tegen mij: 'Ik hou zo veel van je als dat de lucht groot is' en dat zegt ze nog altijd!", legt Catelynn uit over de betekenis achter de tattoo. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Teen Mom-Amber haalt uit naar ex-vriend na machete-aanval

View this post on Instagram

@lancekellar666 @lancekellarstudios

A post shared by Catelynn Baltierra (@catelynnmtv) on

"Ik zeg nu precies hetzelfde tegen mijn eigen kinderen en daarom heb ik het in mijn oma's handschrift op mijn lichaam laten zetten", gaat Catelynn verder. "En ik ben er gek op!" Oma Lowell heeft onder een filmpje van het zetten van de tattoo ook gereageerd. "Ik hou van je, kleine meid", liet ze weten. Afgelopen februari werd de Teen Mom-ster voor de derde keer moeder van een meisje.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!