Beeld © ANP

Kendall Jenner kan het niet aan Brad Pitt te zien

06 september 2019 16:00

Kendall Jenner (23) heeft een ontmoeting met Brad Pitt (55) afgeslagen. Het zusje van Kim Kardashian (38) was zondag aanwezig bij de door haar zwager georganiseerde Sunday Service, waar ook haar idool rondliep. Het model vond het zo spannend om de acteur tegen het lijf te kunnen lopen dat ze eerder is vertrokken.

"Ik heb pas Once Upon a Time in Hollywood gezien en het was zo goed en hij wordt alleen maar beter naarmate hij ouder wordt"

"Hij was daar. Ik denk dat hij daar een paar keer is geweest, maar dit was de eerste keer had we er tegelijk waren. En ik ben expres eerder weggegaan", bekent Kendall donderdag in The Tonight Show met Jimmy Fallon. "Ik heb pas Once Upon a Time in Hollywood gezien en het was zo goed en hij wordt alleen maar beter naarmate hij ouder wordt. Dus ik dacht: ik moet hier weg."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Investeerders Fyre Festival willen geld zien van Kendall Jenner

Het 23-jarige model vertelt in de talkshow dat ze "gewoon te nerveus" was. "Is er niet een gezegde dat zegt 'ontmoet nooit je superheld' of iets dergelijks? Ik weet niet. Ik vind hem zo leuk. Dat wil ik gewoon zo houden en daarom ben ik vertrokken. Ik werd er zenuwachtig van."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kendall Jenner valt opnieuw voor basketballer

Kanye West organiseert sinds dit jaar geregeld de Sunday Service. Bij de spirituele dienst zijn dikwijls beroemde bezoekers aanwezig.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!