Beeld © ANP

Chantal Janzen reageert op 'Twitter-rel' met Wendy van Dijk

08 september 2019 13:19

Het Twitter-account van Wendy van Dijk (48) was gisteravond een derde persoon gebruikt, waardoor er allerlei tweets over Chantal Janzen (40) werden geliked. Het waren niet de meest collegiale of vriendelijke tweets, wat opmerkelijk was voor de fans van beide dames. Inmiddels heeft de Dancing with the Stars-presentatrice gereageerd op de ophef.

"Liken en laten liken"

Alles is koek en ei tussen Wendy en Chantal, blijkt uit een Instagram-post van de Dancing with the Stars-presentatrice. Een nogal charmante foto werd gedeeld met de tekst "Groetjes!" en een serie hashtags waarmee ze lijkt te doelen op de vermeende rel tussen de twee blondines. "Leven en laten leven", maar ook "Liken en laten liken" werden erbij gezet. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wendy van Dijk 'verbijsterd' na Twitter-rel

In de 'haattweets' werd geklaagd over Chantal. De likes van Wendy waren dus opmerkelijk. "Jeetje, wat is er met het gezicht van Chantal Janzen gebeurd? Mislukte facelift, die wangen zo hoog en botox? Zonde!", was een van de tweets die Wendy een like gaf. Maar ook: "Presentatie zou gedaan worden door Chantal Janzen, maar ik zie alleen een strakgetrokken gebotoxte blonde doos", leek op steun van Wendy te kunnen rekenen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chantals logeerpartijtje trekt bijna een miljoen kijkers

In haar Instagram-bericht steekt Chantal de draak met de opmerkingen. "Best een goed idee, een facelift", hashtagt ze bij het kiekje. Het levert veel positieve reacties op en vooral veel gelach in de comments. 

Ook in haar Instagram Story reageert Chantal op de ophef. "Ik bekijk het net en zie dat er eigenlijk maar een paar berichten zijn hierover!", opent ze haar bericht. "Leco jij maakt gewoon té goed op! Ik las: 'Wat heeft ze een strakke kop', haha. Maar als je te oud eruitziet, is het ook weer niet goed, dan moet iemand nodig aan de spuit."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wendy van Dijk weet het zeker: Erland Galjaard is de ware

"Joh, mijn kop is sinds mijn zwangerschap en bevaling van Bobby anderhalf jaar geleden niet meer teruggeveerd, zal ik maar zeggen", gaat Chantal verder. "En mijn lijf ook niet. Sinds die tijd zes kilo zwaarder dan voorheen. En weet je wat ik daaraan ga doen? Niks! Want ik ben best wel behoorlijk blij met alles waar ik naar kijk in de spiegel in de ochtend. Ik heb twee kinderen gekregen en zit superlekker in m'n vel. En die dikkere kop vind ik ook best leuk."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!