Beeld © Talpa/SBS

Chateau Meiland breekt in tweeën: Caroline terug in Nederland

8 september 2019 18:44

Het blijft gissen hoe het nu echt zit tussen Martien Meiland en zijn goede vriendin Caroline. De huisvriendin zou al eerder teruggaan naar Nederland, maar moest terug om de verhaallijn af te maken voor de serie. Inmiddels heeft ze Chateau Meiland voorgoed gedag gezegd en is ze in Nederland gespot.

"De familie Meiland en Caroline hebben zeven maanden lang onafgebroken in elkaars gezelschap verkeerd"

Caroline werd vandaag in Utrecht gespot, terwijl fans nog in de waan waren dat ze in Frankrijk vertoefde. "We hebben al eerder aangegeven dat Caroline besloten heeft terug naar Nederland te gaan", laat Talpa weten aan RTL Boulevard. "De familie Meiland en Caroline hebben zeven maanden lang onafgebroken in elkaars gezelschap verkeerd. In die periode zijn er uiteraard ook irritaties geweest."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Caroline teruggefloten naar Chateau Meiland

"Daarnaast hebben haar gezondheid en het gemis van haar familie en vrienden Caroline doen besluiten om Chateau Meiland te verlaten. Caroline is voorlopig nog te zien in Chateau Meiland bij SBS6. In Frankrijk heeft zij haar laatste werkzaamheden afgerond. Ze is nu weer in Nederland." Hiermee wijkt de zender niet af van wat ze eerder al meldden over de breuk tussen de familie Meiland en Caroline. 

Wanneer wordt uitgezonden wat er precies is gebeurd tussen de voormalige goede vrienden is nog onduidelijk. Chateau Meiland is elke maandag te zien bij SBS6 om 20.30 uur. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!