Beeld © Getty Images

Kim Kardashian in shock na heftig gezondheidsnieuws

09 september 2019 11:25

Het leven van Kim Kardashian (38) lijkt van de buitenkant misschien perfect, maar in haar realityserie Keeping Up with the Kardashians onthult ze dat het niet goed met haar gaat. In de première van het nieuwe seizoen is te zien dat de realityster heftig medisch nieuws ontvangt.

"Je gaat gewoon snel van het ergste uit"

Kim was behoorlijk van slag door de uitslag van een bloedtest. Tijdens de première van het nieuwe seizoen van Keeping Up With the Kardashians werd duidelijk dat de brunette kampte met gezwollen gewrichten en hoofdpijn, en ze was continu moe. Deze symptomen werden onderzocht en kunnen een heel heftige oorzaak hebben. "Je antistoffen zijn positief voor de auto-immuunziekte Lupus en reumatische artritis", vertelde Kims dokter door de telefoon. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kim Kardashian vraagt vrijgelaten gevangene als ondergoedmodel

Toch is er een lichtpuntje. "Het komt voor dat de test een fout-positief is", verklaart de dokter. Het nieuws over haar gezondheid kwam hard aan bij Kim. "Ik kan het niet aan", huilde ze bij zusjes Khloé en Kylie en moeder Kris. Er wordt verder onderzoek gedaan naar de oorzaak van haar kwalen. "Je weet nog niets zeker", moedigde Kylie haar zus aan. Maar ze geeft toe: "Dat is ook meteen het engste hieraan, dat je nog niets weet." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kim Kardashian hint op nieuw album Kanye West

Hoewel het er nu slecht uitziet voor Kim vindt Kris het belangrijk dat haar dochter "heel positief blijft totdat er wat meer testresultaten zijn." Maar Kim ziet het somber in. "Je gaat gewoon snel van het ergste uit", zegt ze. "Dus dat wordt lastig de komende tijd. Ik vraag me continu af wat ik heb, wat er aan de hand is en hoe ik dit kan oplossen." Vooralsnog is dus niets zeker over de gezondheid van de realityster. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!