Beeld © ANP

Dennis Weening: 'Nieuwe seizoen Expeditie Robinson niet gezien'

10 september 2019 19:28

Dennis Weening (42) heeft nog niet gekeken naar het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson, vertelde hij aan RTL Boulevard. De presentator heeft het tot nu toe nog te druk gehad met andere dingen.

"Het is wel een beetje gek natuurlijk"

Het twintigste seizoen van Expeditie Robinson is pas twee afleveringen bezig, maar Dennis heeft er nog niets van gezien. De presentator heeft simpelweg geen tijd ervoor gehad. "Ik wil het wel zien", legt hij uit aan RTL Boulevard. "Maar vorige week, met de eerste aflevering, zat ik in België en afgelopen zondag was ik aan het schnabbelen in het casino." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Expeditie-winnaar Carlos stoomt de kandidaten van dit jaar klaar

Dennis is dus wel van plan om zijn vervanger Kaj Gorgels te bewonderen in de rol van presentator. "Het is dus niet dat ik het niet wil zien, ik keek Robinson altijd al", gaat hij verder. "Het is wel een beetje gek natuurlijk." Hoe raar het ook voor hem is, wil hij duidelijk maken dat hij "absoluut niet zielig" is. "Het moeilijkste is natuurlijk dat iedereen dat zegt tegen mij." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nieuwe seizoen Expeditie Robinson zit vol verrassingen

"Ik krijg heel veel leuke reacties van mensen die het jammer vinden. En dat is hartstikke leuk, maar ik gun het Kaj echt super", verklaart Dennis. De presentator hoopte zelfs dat de YouTuber zijn rol zou overnemen. "Natuurlijk vind ik het jammer voor mezelf, maar het leven gaat door." 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!