Beeld © ANP

Dit zijn de 20 grootste kanshebbers bij de Televizier-Ring

11 september 2019 19:15

Het is ieder jaar weer gissen wie er genomineerd zullen worden voor de Gouden Televizier-Ring. De meerdere categorieën maken het des te spannender voor de kanshebbers. Inmiddels zijn de grootste kanshebbers voor Beste Presentator én Beste Presentatrice bekend.

De tien mannen die die tot nu toe favoriet zijn voor Beste Presentator zijn (op alfabetische volgorde): André van Duin, Arjen Lubach, Art Rooijakkers, Beau van Erven Dorens, Humberto Tan, Jan Versteegh, Johnny de Mol, Rik van de Westelaken, Ruben Nicolai en Viktor Brand. Voor de vrouwen zal het erom spannen, maar deze dames staan nu nog bovenaan: Chantal Janzen, Dionne Stax, Ellie Lust, Eva Jinek, Floortje Dessing, Geraldine Kemper, Linda de Mol, Marieke Elsinga, Martine van Os en Nicolette Kluijver. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Deze programma’s maken kans op de Gouden Televizier-Ring

Er kan nog altijd gestemd worden op iedere Nederlandse presentator of presentatrice, zelfs de mensen die niet in dit lijstje staan. Uiteindelijk zullen in beide categorieën drie genomineerden bekend worden gemaakt. De Gouden Televizier-Ring en de andere categorieën worden bekendgemaakt op 9 oktober. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!