Beeld © ANP

Geraldine Kemper bezorgt volgers rooie oortjes met naaktkiekje

11 september 2019 18:32

De volgers van Geraldine Kemper (29) kregen het benauwd van haar laatste Instagram-foto. De presentatrice deelde namelijk een wel heel onthullend kiekje met haar fans, al vinden haar volgers dat zeker niet vervelend.

Yes! Worden we blij van"

Geraldine heeft er zin in. "Week doormidden", schrijft ze bij een zwart-witfoto van zichzelf. De blondine deelt een onthullend kiekje, waarbij weinig tot de verbeelding overblijft. De presentatrice houdt zich wel aan de strikte Instagram-regels en heeft haar tepel vakkundig laten wegwerken. Het is niet de eerste keer dat Geraldine zich blootgeeft op social media, maar toch weet ze veel indruk te maken met de foto. 

View this post on Instagram

Week doormidden ❤️ 📸 @nandahagenaars

A post shared by Geraldine Kemper (@geraldine_kemper) on

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Geraldine Kemper blikt terug op 10 jaar bij BNNVARA

De volgers van Geraldine zijn namelijk weg van het kiekje. "Lekker ding", "Knapperd" en "Yes! Worden we blij van" zijn populaire meningen onder de fans van de blondine. Ook het doorgekraste deel van haar borst weet de aandacht te pakken. "Leuk lijf, mag je trots op zijn. Wat het aangaat met dat weg krassen maakt het juist uitdagender. Fijne dag gewenst", "Er heeft iemand op je foto gekrast" en "Beetje zonde dat gekras op een mooie foto" vinden haar volgers. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!