Beeld © ANP

Thierry Baudet geniet van vakantie met zijn liefje

11 september 2019 18:55

Naast zijn liefde voor politiek heeft Thierry Baudet (36) alleen oog voor zijn leven met zijn vriendin Davide. De Forum voor Democratie-leider en de freelancer fotografe delen zoetsappige foto's van hun laatste tripje samen.

"Fijn dat deze mooie dame je hart zo laat stralen. Hoop dat ze je helpt wat liever te zijn voor de wereld"

Op Instagram deelt Thierry zowel alles over zijn politieke partij Forum voor Democratie als een klein deel van zijn persoonlijke leven. De politicus is niet heel openhartig over zijn relatie met Davide, maar een paardrij-kiekje op vakantie kan natuurlijk niet ongeplaatst blijven. "Once upon a time in the West...", schrijft hij bij de foto waarop hij liefdevol kijkt naar zijn fotografe-vriendin. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Thierry Baudet en Theo Hiddema in eerste Beau

En het levert veel liefdevolle reacties van Thierrys volgers op. "Uitstekend werk dit Thierry", "Geniet er nog maar eventjes van", "Mooi stel zijn jullie. Ik vind dit een lieve en leuke foto" en "Fijn dat deze mooie dame je hart zo laat stralen. Hoop dat ze je helpt wat liever te zijn voor de wereld" zijn een paar van de vele reacties onder het kiekje. Thierry en Davide zijn nu dik een jaar samen. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!