Beeld © Instagram @monicageuze

Monica Geuze showt eerste beelden Love Island-villa

11 september 2019 20:34

Het nieuwe seizoen van Love Island gaat bijna van start en Monica Geuze (24) laat alvast zien hoe de villa eruitziet. Binnenkort zullen meerdere singles het pand betreden, maar de vlogster mag alvast een klein voorproefje geven.

"Ik vind het zo cool dat ik in de villa ben geweest. Het is echt fabulous gewoon"

Het belooft weer een romantisch en wild seizoen te worden bij Love Island, als we de enthousiaste Monica mogen geloven. De gloednieuwe presentatrice van het programma is alvast naar Gran Canaria vertrokken en liet haar vlog-camera haar volgen. De blondine kan haar blijdschap bijna niet bedwingen en laat alvast wat van de villa zien. "De villa ziet er echt supermooi uit. F•cking mooi uitzicht", aldus de presentatrice. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monica Geuze viert bijzondere mijlpaal met haar familie

"Ik snap echt wel dat als je vrijgezel bent en je bent op zoek naar de liefde van je leven, je hebt geen zin meer om te kloten, dat je hieraan mee zou doen", gaat ze verder. "Echt fantastisch." Het is duidelijk: Monica is megafan van Love Island. "Ik vind het zo cool dat ik in de villa ben geweest. Het is echt fabulous gewoon." De vlogger krijgt er geen genoeg van en laat alles achter de schermen zien van de villa. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!