Aaron Carter doet boekje open over mentale problemen

12 september 2019 02:04

Aaron Carter (31) lijdt aan schizofrenie, angstaanvallen en is manisch-depressief. Dat vertelt de voormalig kindster in een dubbelaflevering van het programma The Doctors die woensdag en donderdag wordt uitgezonden in de VS.

“Dit is mijn realiteit. Ik heb niets te verbergen”

De zanger laat in een clip van de show die woensdag werd vrijgegeven een flinke voorraad zien van de vijf soorten medicijnen die hij gebruikt om zijn mentale aandoeningen onder controle te houden. "Dit is mijn realiteit. Ik heb niets te verbergen", zegt hij daarover.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Aaron Carter onder vuur na grap met asielhondje

Het is niet de eerste keer dat Aaron in The Doctors te zien is. In 2017 was hij ook al eens te gast in het programma, toen voornamelijk om zijn drugsproblemen te bespreken. Hij onderging niet lang daarna een behandeling in een afkickkliniek. Deze keer neemt de 31-jarige zijn moeder Jane mee naar de show om het met de presentator, dokter Travis Stork, te hebben over haar alcoholverslaving.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Aaron Carter: 'Leaving Neverland is een leugen'

Aaron werd op zijn negende bekend toen hij op het podium zong tijdens een concert van de Backstreet Boys, de band van zijn oudere broer Nick. Hij kreeg al snel een platencontract en scoorde een aantal hits, waaronder I Want Candy.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!