Mike ‘The Situation' weer op vrije voeten

12 september 2019 04:20

Mike 'The Situation' mag donderdag de gevangenis verlaten. De acht maanden celstraf die de Jersey Shore-ster kreeg opgelegd voor belastingfraude zitten erop.

“Het is alsof hij in een bejaardenhuis zit”

Tijdens zijn tijd in een gevangenis in Otisville in de staat New York had de realityster veel contact met zijn maatjes van de serie. Die hielden de media dan ook geregeld op de hoogte van het wel en wee van Mike. "Het is alsof hij in een bejaardenhuis zit. Hij speelt bingo", liet Nicole 'Snooki' Polizzi weten aan E!. "Hij is ook veel in de sportschool te vinden dus hij komt er vast helemaal afgetraind uit."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jersey Shore-JWoww treurt niet om scheiding

Jersey Shore-collega's Pauly D en Vinny Guadagnino vertelden in een radioshow dat Mike veel mensen leerden kennen in het huis van bewaring. Een van de bajesklanten waar hij mee optrok zou Billy McFarland zijn geweest, de oprichter van het Fyre Festival die een straf van zes jaar uitziet voor de grootschalige oplichting rond dat evenement.

Ook zou de realityster geregeld een potje hebben gescrabbeld met George Garofano, of in de woorden van Vinny: "die gast die de naaktfoto's van Jennifer Lawrence heeft gelekt."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

The Situation deelt gevangenis met Fyre Festival-baas

Mike is eind januari begonnen aan zijn celstraf. De realityster werd vorig jaar oktober veroordeeld voor meerdere gevallen van belastingontduiking. Na de celstraf staat hij nog twee jaar onder toezicht. Ook kreeg Mike een boete van 10.000 dollar en een werkstraf van 500 uur opgelegd.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gevangenisstraf Jersey Shore-ster The Situation uitgesteld

De realityster en zijn broer Marc werden in 2014 aangeklaagd voor belastingfraude. Ze zouden een bedrag van bijna 9 miljoen dollar aan belasting hebben ontdoken. Marc werd veroordeeld tot twee jaar gevangenisstraf.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!