Beeld © ANP

Marieke en Domien hebben erotische dromen over elkaar

12 september 2019 15:10

Marieke Elsinga (33) en Domien Verschuuren (31) zijn allebei hartstikke single. In het echte leven gebeurt er dus niet veel op het gebied van romantiek, maar in hun dromen is dat wel anders. De Qmusic-dj's vertellen namelijk dat ze weleens erotische dromen over elkaar hebben.

"Ik ben niet degene waarna een soa-test is gedaan"

Marieke was de eerste die de onthulling deed. Zij vertelt dat een seksdroom over Domien haar niet vreemd is. "Ik ben weleens wakker geworden dat ik dacht: oei zo, met jou heb ik vannacht heel andere dingen gedaan." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Marieke over relatie Mattie: 'Ik ben hartstikke blij voor hem'

Daarna wordt het hele verhaal nog even uitgebreid besproken tussen Mattie Valk en Domien. Domien en Marieke waren namelijk samen naar Lowlands en Marieke vertelde dat ze na het festival een soa-test moest doen. Voor Mattie is het dan natuurlijk één plus één is twee, maar volgens Domien lag dat toch iets anders. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Domien doet boekje open over relatie Mattie en Marieke

“Er is niks aan de hand”, verdedigt Domien zich. “Ik heb gisteren in de middagshow verteld dat ik ook weleens erotisch droom over collega’s… collega. En dat dat Marieke is.” Hij legt wel meteen uit dat het gewoon goede collega’s zijn en dat er verder niks speelt. “Ik ben niet degene waarna een soa-test is gedaan. Voor alsnog blijft het bij dromen."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!