Jeremy Renner en vrouw worden het maar niet eens

12 september 2019 22:58

Jeremy Renner (48) wil de volledige zeggenschap over zijn zesjarige dochter Ava. Wat de Avengers-acteur betreft krijgt zijn ex-vrouw Sonni Pacheco slechts een omgangsregeling. Dit blijkt volgens TMZ uit nieuwe rechtbankstukken.

De juridische stappen van Jeremy zijn een reactie op de bijna identieke voogdijverzoeken die Sonni bij de rechtbank heeft ingediend, waarmee zij het ouderlijk gezag over hun dochter naar zich toe wil trekken.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Avengers-acteur Jeremy Renner weer in de clinch met ex-vrouw

De 48-jarige acteur, die vooral bekend is als Hawkeye in verschillende Marvel-films, trouwde in januari 2014 met Sonni. De twee gingen tien maanden later alweer uit elkaar. Sonni en Jeremy werden het daarna eens over co-ouderschap, maar vragen de rechter deze regeling nu op te heffen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Lady Gaga en Jeremy Renner zijn aan het daten'

De exen ruziën al jaren in de rechtbank en daarbuiten. Zo beweerde het model eerder dat de wapencollectie van de acteur veel te gemakkelijk toegankelijk was voor hun dochter en dat dit haar in gevaar bracht, wat Jeremy weer ontkende. Ook werden ze het maar niet eens over de hoogte van de alimentatie.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!