Beeld © ANP

Michael Douglas heeft van één ding spijt

13 september 2019 08:24

Terugkijkend op zijn leven en zijn carrière heeft acteur Michael Douglas (74) maar één wens, namelijk dat hij een dagboek had bijgehouden. Dat zei hij donderdag tijdens een toespraak in het Paley Center voor media in New York.

" Ik denk dat je anders alleen maar doorraast en als je dan een bepaalde leeftijd bereikt en je leven wat langzamer gaat, is het te laat"

"Als je niet oppast, koester je een bepaald moment of een bepaalde periode niet genoeg en voor je het weet is het dan vijftig jaar later en denk je 'Woah, wat is er gebeurd?' Ik wilde dat ik een dagboek had bijgehouden als geheugensteuntje. Ik denk dat je anders alleen maar doorraast en als je dan een bepaalde leeftijd bereikt en je leven wat langzamer gaat, is het te laat."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Michael Douglas zet villa op Mallorca te koop

Waar de acteur geen geheugensteuntje voor nodig heeft, is zijn herinnering van de eerste ontmoeting met zijn vrouw Catherine Zeta-Jones (49) met wie hij in 2000 trouwde. "Ik keek haar aan en ik zei 'Catherine, ik word de vader van je kinderen.' Dat was de eerste keer dat ik haar zag! Denk je dat ik het toen een beetje overdreef?", besloot hij zijn speech met een knipoog.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Danny DeVito redde Michael Douglas na slangenbeet

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!