Beeld © ANP

Angela Groothuizen onthult: 'Ik heb een open relatie met vriend'

14 september 2019 14:34

In een interview met Volkskrant Magazine vertelt Angela Groothuizen (59) openhartig over haar relatie met Rob. De presentatrice doet een boekje open over hoe het eraan toe gaat in huize Groothuizen.

"Dat gun ik hem. Ik gun het haar zelfs"

Na een relatie van dertig jaar en twee dochters, Lola (24) en Nona Tijger (21), hebben Angela en Rob het nooit 'officieel' gemaakt. De twee hebben elkaar niet het jawoord gegeven en hebben zelfs een open relatie. "Ik maak daar geen geheim van, en als iemand het aan me vraagt geef ik antwoord", legt de presentatrice uit. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Angela Groothuizen maakt zich geen zorgen over einde tv-loopbaan

Angela's vriend heeft zelfs een ander. "Dat vind ik prima, want ik heb over", legt ze uit. "Ik heb zoveel geluk en liefde en alles wat ik wil, ik heb zet (...) En ik ga hem, mijn allerliefste, in dat ene leven dat hij heeft, niet voor de voeten lopen." Het maakt hun relatie niet makkelijk. "Maar het óók niet echt heel moeilijk. Die man is een vrije ziel." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fans Angela Groothuizen strooien met complimentjes

Het lijkt Angela totaal niet dwars te zitten dat haar Rob het ook met andere vrouwen gezellig heeft. "Dan komt hij terug van haar, en hoe hij me dan knuffelft, dan zie ik gewoon hoe gelukkig hij is", vertelt de presentatrice. "En dat gun ik hem. Ik gun het haar zelfs." Angela's openhartige interview is te lezen in Volkskrant Magazine

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!