Beeld © Getty Images

Moeder Honey Boo Boo en vriend schuldig bevonden in drugszaak

14 september 2019 14:57

Het leven van Mama June (40) ligt in puin. Honey Boo Boo's moeder is door een Grand Jury veroordeeld in haar drugsrechtszaak, weet TMZ te melden.

Mama June kan zich opmaken voor een verblijf in de gevangenis óf een taakstraf. De reality-ster werd eerder dit jaar opgepakt voor het bezit van drugs, waarbij crack cocaïne en een glazen pijpje waren gevonden. Geno, de vriend van de blondine, werd voor hetzelfde delict in de boeien geslagen, maar ook wegens huiselijk geweld. Inmiddels heeft de jury een besluit genomen: schuldig. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Verjaardag Honey Boo Boo overschaduwd door familiedrama

Naast de aanklacht voor het bezit van drugs, werd Mama June ook voor de rechter gesleept wegens het bezit van drugsparafernalia. De vriend van de reality-ster staat terecht voor dezelfde misdrijven. Het stel besloot niet aanwezig te zijn tijdens de rechtszaak, maar Mama Junes zus was er wel met een cameraploeg. Volgens TMZ was haar plan om haar zus te confronteren en een interventie te houden. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Honey Boo Boo en familie verbreken contact met moeder

Het gaat al tijden niet goed met de moeder van Honey Boo Boo. Naast de rechtszaak is ze ook de voogdij over haar dochtertje kwijt. Bovendien werd er een interventie gehouden op camera, maar bleef Mama June toch bij haar vriend Geno. De twee hebben inmiddeld ál hun bezittingen verkocht, inclusief hun huis, en leven tegenwoordig in een camper en rijden door de Verenigde Staten. Later deze maand wordt ze wel verwacht in de rechtszaal. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!