Beeld © Getty Images

OMG: Stranger Things-acteur choqueert fans met nieuwe look

14 september 2019 16:18

Een kapsel kan behoorlijk bepalend zijn voor hoe aantrekkelijk iemand wordt gevonden. In het geval Joe Keery (27) zullen zijn fans zijn uiterlijk een stuk minder waarderen nu hij zijn beroemde lokken heeft afgeknipt.

"Eén woord: afschuwelijk"

De Stranger Things-fanclub is niet onder de indruk van het nieuwe kapsel van hoofdrolspeler Joe. Zijn personage Steve Harrington werd in de serie geroemd om zijn lange manen en goede looks, maar daar lijkt nu weinig van over te zien. De acteur heeft namelijk een bloempotkapsel aan laten meten. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Stranger Things-ster David Harbour date met Lily Allen'

En Twitter gaat los over de coupe van Joe. "Eén woord: afschuwelijk", reageert iemand op het nieuwe uiterlijk van de acteur. "Nee, wat heb je gedaan? Ik heb plaatsvervangende schaamte", vindt een ander. "Hij ziet er niet eens hetzelfde uit", meent een ander. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

La Casa de Papel verslaat Stranger Things als populairste serie

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Stranger Things onthult verdrietige achtergrondverhaal Hopper

Joe is bovendien niet de enige die besloot dat het bloempotkapsel uit de jaren 90 weer helemaal hip zijn. Fashionisto Harry Styles (25) liet zich onlangs ook een nieuwe coupe aanmeten en dat heeft veel weg van het kapsel van de Stranger Things-acteur. "Is dit de nieuwe trend?", vraagt één Twitteraar zich af. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!