Beeld © Videoland/RTL

OMG: Temptation-Yasmin en Damian zoenen erop los

15 september 2019 13:53

Damian en Yasmin komen elkaar niet tegen op Temptation Island VIPS, maar in Nederland krijgen ze geen genoeg van elkaar. De twee werden zoenend gespot tijdens een boeking.

"Er is geen sprake van overspel"

Het liefdesleven van zowel Damian als Yasmin ligt overhoop na hun deelname aan Temptation Island VIPS, dus ze hebben een goede aan elkaar. Op Instagram worden filmpjes van hun tongworsteling verspreid, waarop duidelijk te zien is hoe ze van elkaars gezelschap genieten. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-Sidney en Demi zetten punt achter relatie

Yasmin heeft de online ophef ook gezien en verzekert iedereen dat er niets speelt tussen de twee. "Ach jongens, wat is het probleem?", begint ze. "Het was een super leuk feestje en we hebben met z'n allen hartstikke veel gedronken. Er is geen sprake van overspel. Iedereen geniet weleens van een feestje en ook iedereen die betrokken is, is op de hoogte." Damian heeft niets laten weten. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-Rosanna ondergaat nose job

Krijg je geen genoeg van Temptation Island? Bekijk dan de nieuwste aflevering van Temptation Gossip met Fabrizio! De spierbundel vertelt openhartig over zijn verbroken verloving met Pommeline, maar ook over zijn zoontje en overspel met verleidster Julia. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!