Beeld © ANP

Viktor Brand nog altijd tot over zijn oren verliefd op vriend

15 september 2019 15:48

Na vijftien jaar is Viktor Brand (48) nog altijd smoorverliefd op zijn vriend André Koelewijn, vertelt de presentator in de nieuwe LINDA.

"Wat wij samen hebben, wil ik nooit meer kwijt"

Viktor en André zijn al jaren gelukkig samen en zouden het niet anders willen. "Wat wij samen hebben, wil ik nooit meer kwijt", legt de presentator uit. "Hij is knap, zeer intelligent en heel rustig. Totaal tegenovergesteld van wat ik kan zijn. En hij is een echte man, dat vind ik heel aantrekkelijk. Ik houd van voetbal, tennis en Formule 1. Mannen die dat ook leuk vinden, zijn in de homowereld dun gezaaid." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Viktor Brand terug met Hoeveel ben je waard?

Bovendien doet Viktor een boekje open over wat zijn relatie zo leuk maakt. "Samen reizen vind ik echt een rijkdom." En hoewel ze geen kinderen hebben samen, is hun hond Tapas als familie voor ze. "Ik ben nu al bang voor het moment dat ze wegvalt. Dan ga ik een maand in mijn kussen liggen huilen. Die hond is belangrijker voor me dan heel veel andere dingen in het leven."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

ZIEN: Viktor Brand deelt geestige blooper

Ook de toekomst heeft Viktor al helemaal uitgestippeld met zijn André. "Op een berg in Spanje gaan wonen met zesentwintig oude, zielige honden en intussen een kleine Bed & Breakfast runnen", legt de presentator uit over zijn droomscenario. "Dat is echt een serieus doel." 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!