Beeld © ANP

RuPaul: 'Ik kan Drag Race oneindig lang blijven doen'

16 september 2019 11:59

De Emmy-winnende presentator RuPaul Charles (58) geniet momenteel van succes op succes met zijn hitshow Rupaul's Drag Race. De leeftijd van 's werelds bekendste dragqueen neemt toe, maar dat weerhoudt diva er niet van om nog lang door te gaan met de hitshow.

"Ik kan het oneindig lang blijven doen"

In een interview met ET Online praat RuPaul over zijn ambities met de show, waarin dragqueens tegen elkaar strijden. "Ik kan het oneindig lang blijven doen. Het succes is enorm." En dat succes is ook groot. RuPaul's Drag Race won drie Creative Arts Emmy's afgelopen weekend, in de volgende categorieën: Outstanding Host for a Reality or Competition ProgramOutstanding Costumes for Variety, Nonfiction, or Reality Programming en Outstanding Hairstyling for a Multi-Camera Series or Special over the weekend. Het is al de vierde keer dat RuPaul zelf zegeviert in de categorie beste presentator.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

RuPaul's Drag Race-Farrah Moan boos op Ariana Grande

Inmiddels zijn er elf seizoenen van Rupaul's Drag Race uitgezonden, nog eens vier seizoenen van Rupaul's Drag Race All Stars én een heuse Christmas-special, wat allemaal goed wordt ontvangen. Binnenkort verschijnt de serie voor het eerst buiten Amerika; in het Verenigd Koninkrijk. In Amerika zelf kunnen de fans ook weer wachten op een twaalfde seizoen van de reguliere show en een vijfde editie van de All Stars-versie.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!