Beeld © Tom van Hattum

Martien Meiland onthult hoe het écht tussen hem en Caroline zit

16 september 2019 20:43

Hoewel ze op tv nog tegen elkaar aan het mopperen zijn, is huisvriendin Caroline inmiddels alweer terug in Nederland. Is er sprake van ruzie? Volgens Martien is er niets aan de hand. "Het is mijn vriendin en dat zal altijd zo blijven", vertelt hij in de De Coen en Sander Show.

"Het zij zo"

Als de dj's aan de Chateau Meiland-ster vragen hoe de vork nu écht in de steel zit, besluit Martien open kaart te spelen. "Ja weet je, dat blazen ze allemaal op. Dat heb je natuurlijk met pers", geeft hij toe. "Ze moeten natuurlijk ergens over schrijven, dat is ook werk. Die mensen moeten ook werken. Ja, dat klopt. En Caroline is lekker terug naar Nederland. En dat was haar beslissing. Dat moet je respecteren. Het zij zo."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Martien Meiland 'vindt niets leuk' in Ranking the Stars

Toch valt niet te ontkennen dat Caroline er redelijk doorheen zat in Frankrijk. "Ja dat klopt", vertelt de wijnliefhebber eerlijk. "Ze heeft natuurlijk keihard gewerkt. En mensen moeten niet vergeten dat we na die verbouwing van 100 dagen direct gasten gingen ontvangen."

Toch is er volgens hem van ruzie geen sprake. "Daar houden we helemaal niet van, ruzie. Dat vind ik zo vreselijk (...) Wij hebben hele harde stemmen en die verheffen we wel eens, maar dat is geen ruzie." C'est ça!

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Kritiek op Chateau Meiland vanwege alcoholgebruik

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!