Kevin Hart heeft een aanklacht aan zijn broek hangen

16 september 2019 21:38

Kevin Hart (40) is aangeklaagd. Een vrouw eist 60 miljoen dollar van de comedian, omdat hun ontmoeting in 2017 in een hotel in Las Vegas opzettelijk zou zijn gefilmd. Dat meldt TMZ. Die beelden zijn later gebruikt in een afpersingszaak.

Montia Sabbag beweert dat het slippertje tussen de twee in scène is gezet door de komiek en zijn goede vriend Jonathan Todd Jackson. De Jumanji-acteur zou uit zijn op publiciteit vanwege zijn nieuwe comedytour.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vrouw Kevin Hart verwacht snel herstel

Kevin heeft altijd volgehouden niks te hebben geweten van de opnames. Hij zou bovendien zelfs slachtoffer zijn geworden van zijn vriend, die hem probeerde af te persen. Openbaar aanklagers zeiden destijds dat J.T. de komiek heeft gechanteerd door te dreigen de seksvideo openbaar te maken. Hij eiste geld, anders zou hij de video verkopen aan Amerikaanse media.

Todd Jackson was in 2014 figurant in de film Think Like a Man Too waarin Kevin een van de hoofdrollen speelde.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ophef om Kevin Hart vanwege homohaat in oude tweets

In een video op Instagram bekende de komiek twee jaar geleden openlijk dat hij een fout had gemaakt. "Ik heb mezelf in een situatie geplaatst die alleen maar verkeerd kon aflopen, en dat is ook gebeurd", zei hij destijds. Hij bood in de video excuses aan aan zijn vrouw Eniko, toen zwanger van het zoontje van het stel, en zijn twee kinderen uit een eerder huwelijk.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!