Beeld © Getty Images

Wow! Kendall Jenner gaat nu als blondine door het leven

17 september 2019 14:12

De Kardashian- én Jenner-dames zijn niet vies van een pruikje hier en daar, maar laten hun lange bruine lokken ook eens in de zoveel tijd in de bleek dippen. Deze keer is het de beurt aan Kendall Jenner (23), die voor het eerst daadwerkelijk haar manen lijkt te hebben geverfd.

"Sinds ik ben begonnen ben ik heel selectief geweest over welke shows ik wel en niet doe"

Kim, Kylie, Khloé en zélfs momanager Kris zijn al eens voor een blonde look gegaan, maar Kendall laat zich niet vaak met een andere coupe zien. Het model en haar zusjes staan bekend om hun dagelijks veranderende uiterlijk, al is zijzelf niet zo van de andere kleurtjes. Zusje Kylie heeft onder andere groen, paars, geel, roze en oranje haar gehad, waar Kendall over het algemeen op safe speelt en gewoon haar lokken bruin laat. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kendall Jenner kan het niet aan Brad Pitt te zien

Voor haar grote comeback op de catwalk wilde Kendall wel een uitzondering maken. Het model liep voor Burberry en was de eerste show die ze dit modeseizoen loopt. Ook eerder dit jaar ging het slechts om een handjevol runways die ze had afgestruind. In een interview had Kendall al eens toegegeven enorme angstaanvallen te krijgen van de modemaanden, waarbij ze reist van New York naar Londen en dan verdergaat naar Milaan en Parijs. "Sinds ik ben begonnen ben ik heel selectief geweest over welke shows ik wel en niet doe", vertelde de 23-jarige aan Love Magazine in 2018. "Ik ben nooit zo'n model geweest die dertig shows liep per seizoen. Maar daar heb ik wel alle respect voor." Het leverde Kendall veel kritiek op. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!