Beeld © Getty Images

Aaron Carter: 'Backstreet Boy-Nick is een mishandelaar'

18 september 2019 14:54

De broertjes hebben mot! Aaron Carter (31) beschuldigd zijn oudere broer Nick (39) ervan meisjes seksueel te hebben mishandeld. Hier kwam al eerder een rechtszaak over, maar die werd uiteindelijk in de doofpot gestopt. Volgens het jongere broertje klopte de aantijgingen tegen het oudere broertje echter wel.

"Iedereen die me kent, weet dat ik geen vlieg kwaad doe"

Nadat Nick een contactverbod had laten inlassen tegen Aaron laat de jongste Carter niets heel van zijn oudere broer op social media. Vervolgens verklaarde Aaron de oorlog aan Nick en dat hij nooit van zijn leven meer contact wil hebben. Bovendien zou hij zijn oudere broer al in geen vier jaar meer hebben gezien. "Laat me met rust. De rest van mijn leven. Ik smeek het je. Alsjeblieft", schrijft Aaron. "Nick heeft mij al zijn hele leven gepest. En martelde me als kind. En dat weet iedereen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Aaron Carter krijgt contactverbod van grote broer Nick

Maar daar laat Aaron het niet bij. Hij trekt ook oude koeien uit de sloot over aantijgingen tegen zijn broer. "Iedereen die me kent, weet dat ik geen vlieg kwaad doe. Ik ben niet degene die aangeklaagd werd wegens verkrachting en ik ben ook nooit beschuldigd van mishandeling door Paris Hilton. Hoe ben ik de agressieve?" Vervolgens beweert hij dat onder anderen Paris "de waarheid weet." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Aaron Carter weigert wapenarsenaal af te staan

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Aaron Carter doet boekje open over mentale problemen

Aaron is behoorlijk op dreef op Twitter en liked en retweet meerdere mensen die zijn broer hekelen. Bovendien noemt hij de afgesloten zaak van de Backstreet Boys-zanger een cover up. Hij gaat zelfs zover om de regisseur van Surviving R. Kelly te vragen een soortgelijke documentaire te maken over de slachtoffers van zijn broer. Het gaat om de zaak rondom Nick, die in 2018 werd opgeschort, waarbij hij door meerdere jonge en minderjarige meisjes werd beschuldigd van verkrachting. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zanger Aaron Carter eist straatverbod ex-vriendin

Nick laat het er niet zomaar bij zitten en kondigt op Twitter aan een contactverbod te hebben aangevraagd. "Mijn zus Angel en ik hebben er goed over nagedacht en tot onze spijt moeten we een contactverbod tegen ons broertje Aaron aanvragen. Aarons toenemende aparte gedrag en zijn bekentenis dat hij nadacht over het doden van mijn vrouw en ongeboren kind, heeft ertoe geleid dat we geen andere optie hebben dan onszelf en onze familie te beschermen. We houden van onze broer en hopen oprecht dat hij behandeld wordt voordat hij zichzelf of iemand anders schade aanricht."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!