Beeld © Arnout Bracke

Denzel en Aleks onthullen: wat is er met het prijzengeld gebeurd?

18 september 2019 17:47

Denzel en Aleksandra zijn na hun deelname aan Love Island nog altijd helemaal gek op elkaar. Met het oog op het nieuwe seizoen sprak RTL Boulevard de tortelduifjes waar het allemaal begon: in Gran Canaria.

"We waren zes weken in de villa, dus er is een hele hoop gebeurd"

De vertrouwde plek brengt natuurlijk het een en ander naar boven. "Het gaat heel goed met ons", vertrouwt Aleksandra RTL Boulevard toe. "Het is heel fijn om weer op Gran Canaria te zijn. We krijgen echt flashbacks van die tijd, heel leuk".

Toch sloeg de vonk niet meteen over tussen de twee. Zo leek Aleks verloren in de Brabantse Matthy en was Denzel verwikkeld in de problemen die Chey veroorzaakte op het eiland. Het duurde dan ook even voordat ze hun liefde voor elkaar durfde toe te geven. Maar toen het stel eenmaal voor elkaar besloot te gaan, ging het snel. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Berichtje! Deze Love Island-singles zijn ready for love

Ze wisten niet alleen elkaar van hun liefde te overtuigen, maar ook de mensen thuis. De tortelduifjes verlieten Gran Canaria dan ook niet alleen met elkaar, maar ook met een flink geldbedrag. Al verklapt het stel dat ze nog geen cent hebben aangeraakt. Al is dat niet zo gek, want Aleksandra bekent dat ze het geld pas zo'n anderhalve week hebben. "Dus we konden er ook nog niet zoveel meedoen", grapt ze. De love birds hebben al wel een idee waar ze het geld aan gaan uitgeven. "We gaan het bewaren voor iets leuks", aldus Denzel. "Waarschijnlijk voor ons nieuwe huis."

En dat huis komt er snel, als we het verliefde koppel mogen geloven. Denzel woont namelijk al sinds kort in Sint-Niklaas, waar zijn grote liefde al woont. "Van daar gaan we op zoek naar een appartement of een huis. Maar ik ben vanaf nu officieel een Belg", aldus de spierbundel.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Monica Geuze showt eerste beelden Love Island-villa

Denzel en Aleksandra zijn niet de enige Islanders die ons nog altijd bezighouden. Hoe zit het bijvoorbeeld tussen Matthy en Melany? En zijn Stenn en Rowéna nog altijd even verliefd? Op die vragen - en meer - krijgen we morgen antwoord in een speciale reünie-aflevering van Videoland. En die is volgens het stel "heel speciaal". Inclusief gezellige én minder gezellige momenten...

"We waren zes weken in de villa, dus er is een hele hoop gebeurd met een paar onderling. En als je dan met elkaar weer samenkomt na al die tijd... dan is dat soms een beetje awkward. Maar het was leuk. Of nou ja, het was interessant", hint haar lief. Zo stond Denzel bijvoorbeeld weer oog in oog met Chey. "Ik had er niet een bepaald gevoel bij", vertelt hij. "Ik heb voor mezelf bepaalde dingen afgesloten. We hebben ook nooit dingen uitgesproken (...) Het deed niks met me om haar te zien. Ik heb er geen gevoel bij."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

It's official: Monica Geuze presenteert nieuw seizoen Love Island

Ook met de andere Islanders lijkt het contact verwaterd. "We hebben nog wel contact met de oud-kandidaten. Vooral via sociale media eigenlijk, omdat iedereen zo druk is. En soms op boekingen", legt de blondine uit. Met wie ze wél nog regelmatig contact heeft is Sebastiana. "Sebastiana en ik hadden even een discussie, maar die is nu opgelost. We hebben nu weer reglematig contact met elkaar. We Whatsappen veel met elkaar." aldus Aleksandra.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Hoe gaat het nu met de koppels van Love Island?

Wat de toekomst brengt, dat weten de twee nog niet. "Voor nu hebben we geen tv-plannen, maar we staan overal voor open. Wie weet komt er nog wat. Dat zou zeker leuk zijn." aldus Denzel. Wel is hij drukt bezig met het nemen van lessen. Waarin precies, dat wil 'ie nog niet verklappen. "Wat het concreet is, laat ik over een aantal maanden wel weten."

Ook Aleks zit niet stil: "Ik ben bezig mijn eigen hostess bureau op te zetten, dat wilde ik ook al doen voor Love Island. Daar zit echt heel veel tijd in. Dat ben ik nu in de praktijk aan het brengen. Buiten dat werk ik nu ook volop aan mijn Instagram."

Love Island: De Reünie is vanaf morgen te zien, alleen bij Videoland. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!