Beeld © Getty Images

Megan Fox: 'Kinderen zijn mijn redding geweest'

19 september 2019 03:42

Na haar rol in de film Jennifer's Body uit 2009 kreeg Megan Fox de status sekssymbool, en daar ging de actrice bijna aan ten onder. Dat vertelt ze in een interview met Entertainment Tonight.

"Met elk kind werd ik een betere versie van mezelf"

"Het bleef niet bij die film, het gebeurde elke dag van mijn leven, de hele tijd, bij elk project waar ik aan werkte en met elke producent waarmee ik werkte", vertelt de 33-jarige. "Dat heeft er uiteindelijk toe geleid dat ik brak."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Megan Fox ziet af van scheiding

Megan vertelt dat ze in die tijd het liefste verdween. "Ik wilde niet gezien worden, ik wilde niet op de foto, niet in een tijdschrift staan of over een rode loper. Ik wilde niet in het openbaar gezien worden, omdat ik er altijd van overtuigd was dat ik belachelijk zou worden gemaakt, of bespuugd, of dat iemand iets tegen me zou roepen. Ik had echt een psychische inzinking, ik wilde helemaal niets meer."

Het moederschap bleek uiteindelijk haar redding. "Ik moest er zwanger voor worden om me meer bewust te maken van mezelf, me wat meer open te stellen en alles van een afstandje te bekijken", vertelt ze over haar eerste zwangerschap, van zoon Noah in 2012.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Megan Fox trekt mond niet open over #MeToo

De actrice en haar echtgenoot, Brian Austin Green, werden daarna ouders van nog twee zoons. "Met elk kind werd ik een betere versie van mezelf", aldus Megan over de geboorte van Bodhi (5) en Journey (3).

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!