Beeld © Getty Images

Politie eist deel wapenarsenaal Aaron Carter op

19 september 2019 04:55

Nu zijn broer en zus een contactverbod voor hem hebben aangevraagd, wil Aaron Carter zijn goede wil tonen. Op Twitter liet de voormalig kindster woensdag weten dat hij twee van zijn geweren vrijwillig heeft afgegeven bij de politie. Later verwijderde hij die tweet overigens weer.

"We houden van onze broer en hopen dat hij de behandeling krijgt die hij nodig heeft voordat hij zichzelf of een ander iets aandoet"

Broer Nick, zanger van de Backstreet Boys, en zus Angel verklaarden dinsdag dat ze geen andere keus hadden dan een omgangsverbod voor Aaron aan te vragen, nadat hun jongste broer had bekend dat hij eraan had gedacht Nicks vrouw Lauren en hun ongeboren kind te vermoorden. "We houden van onze broer en hopen dat hij de behandeling krijgt die hij nodig heeft voordat hij zichzelf of een ander iets aandoet", aldus Nick en Angel in een statement dat de zanger op Twitter deelde.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Aaron Carter: 'Backstreet Boy-Nick is een mishandelaar'

Eerder deze week kwam de jongste Carter nog in het nieuws omdat hij tijdens een psychische evaluatie bij hem thuis had geweigerd zijn wapens af te staan. Een team van de politie en gezondheidsinstanties bracht een bezoek aan de voormalig kindster, omdat iemand in zijn omgeving had aangegeven zich zorgen om hem te maken. Of de melding van Nick en Angel kwam is niet bekend.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!