Beeld © Getty Images

Britney Spears niet aanwezig bij hoorzitting over toekomst

19 september 2019 06:15

Britney Spears was woensdag niet aanwezig bij een rechtbankzitting in Los Angeles over haar toekomst. De ouders van de zangeres kwamen wel naar de bespreking van het wettelijk gezag over de zangeres.

Eerder stemde de rechter in de zaak in met het verzoek van de advocaat van Britney om de zaak achter gesloten deuren te bespreken. Haar juridische team had daarom gevraagd omdat tijdens de zitting niet alleen haar financiële en medische toestand werden besproken, maar het ook zou gaan over haar zoons Sean (14) en Jayden (13).

Britney's vader Jamie Spears kreeg in 2008 wettelijk gezag over zijn dochter toegewezen, omdat het psychisch niet goed met haar ging. Jamie en advocaat Andrew Wallet kregen volledige zeggenschap over haar financiën en over een aantal persoonlijke zaken.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mishandelingszaak vader Britney Spears opgeschort

Andrew zegde die verantwoordelijkheid afgelopen winter op. Spears senior vroeg eerder deze maand om tijdelijke opschorting van zijn wettelijk gezag waar het om persoonlijke zaken gaat. Hij gaf aan dat dat om medische redenen was, maar Amerikaanse media vermoeden dat het ook iets te maken had met de aangifte die Britney's ex-man Kevin Federline tegen hem deed. Kevin beweert dat Jamie Spears zijn zoon Sean te ruw heeft vastgegrepen tijdens een ruzie. Inmiddels heeft de politie aangegeven geen werk te maken van de 'mishandeling'.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!