Beeld © Getty Images

Geordie Shore's Holly seksueel geïntimideerd tijdens uitgaan

19 september 2019 11:53

Holly Hagan (27), bekend van de spraakmakende realityshow Geordie Shore, doet een boekje open over de duistere kant van haar bekendheid. Zo zou de blondine vaker seksueel zijn lastiggevallen in clubs, werd er eten in haar gezicht gegooid en is ze meerdere keren om haar uiterlijk belachelijk gemaakt.

"Als ik een rok aanhad, liep ik meer risico dat iemand zijn hand eronder zou steken"

Nadat MTV voor het eerst in 2011 met de spraakmakende realityserie Geordie Shore kwam, was het voor Holly allesbehalve leuk om uit te gaan. Ze vertelt dat ze meermaals werd lastiggevallen door onbekenden. "Ik had te maken met veel seksuele intimidatie. Omdat ik op televisie ben geweest, denken mensen dat ze het God gegeven recht hebben om zich gewoon om te draaien en naar mijn borsten te graaien. Tijdens mijn publieke optredens probeerden ze ook hun hand onder mijn rok te steken", vertelt de duidelijk aangeslagen vamp in een podcast op BBC. 

Miniatuurvoorbeeld

LEES MEER:

Geordie Shore-Chloe laat tattoo Sam aanpassen

De ster geeft toe dat ze zich sinds deze acties steeds bescheidener ging kleden. "Vroeger ging ik in jeans en lange tops naar clubs, want als ik iets droeg wat eigenlijk 'clubby' was, bracht ik mezelf meer in gevaar. Als mijn borsten duidelijk zichtbaar waren, of als ik een rok aanhad, liep ik meer risico dat iemand zijn hand eronder zou steken." Ze vervolgt haar verhaal met: "Het was eerlijk gezegd de engste tijd van mijn leven."

Miniatuurvoorbeeld

LEES MEER:

Geordie Shore-Chloe en Sam uit elkaar

De rondborstige blondine vertelt dat ze trucjes bedacht om ervoor te zorgen dat mensen minder de kans kregen naar haar billen of borsten te grijpen. "Als mensen met mij op de foto wilden, ging ik met mijn kont tegen de muur staan. Op die manier hadden ze niet de kans om met hun hand naar beneden te glijden." Holly vertelde de luisteraars ook dat ze vroeger door de clubbezoekers werd meegesleurd, omdat ze 'niet de knappe was.' Bovendien kregen zij en haar vrienden eten in hun gezicht gegooid als ze met haar gingen feesten. Het werd op een gegeven moment zo erg dat ze besloot niet meer uit te gaan. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!