Beeld © Instagram @nicolettekluijver_

Nicolette lapt regels van dokter aan haar (paardrij)laars

19 september 2019 18:30

Nicolette Kluijver (34) is pas een dag ontslagen uit het ziekenhuis, maar gaat nu al tegen het advies van haar dokter in. Ondanks dat de presentatrice rust moet houden is op Instagram te zien dat ze niet in bed ligt, maar bij de nieuwe man in haar leven is: Guus!

"Ik beloof het dokter, ik blijf in bed"

Afgelopen dinsdag maakte Nicolette bekend in het ziekenhuis te liggen om geopereerd te worden aan haar blinde arm. Dat op zich was natuurlijk al vervelend genoeg, maar helemaal beroerd was haar timing. Ze had namelijk nét haar nieuwe paard Guus op stal. Gelukkig mocht de presentatrice alweer snel naar huis, en de pechvogel wilde dan ook niets liever dan naar haar paard.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Nicolette Kluijver uit de lappenmand

Vandaag kon ze het edele dier eindelijk weer omarmen. Héél eventjes dan, want eigenlijk moet ze rust houden om te herstellen van de operatie. "Ik beloof het dokter, ik blijf in bed", schrijft ze dan ook schuldbewust op Instagram bij een kiekje van hen samen.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Nieuwe man in het leven van Nicolette Kluijver: 'Dit is Guus'

Onder de foto van Nicolette met het beestje wordt volop meegeleefd. "Power vrouw! You can do it all!", reageert Anouk Smulders vol bewondering onder de foto. Ook Lucy Woesthoff en Nino Wilkes wensen haar sterkte. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!