Aaron Carter beweert te zijn misbruikt door zijn zus

19 september 2019 19:22

De ruzie tussen Aaron Carter en zijn broer Nick is nog heftiger geworden. De 31-jarige zanger die woensdag hoorde dat zijn broer een contactverbod tegen hem eist, zegt nu op Twitter dat zijn overleden zus Leslie en Nick hem hebben misbruikt.

"Wanneer ze haar medicijnen niet nam, deed ze dingen die ze niet wilde doen"

"Mijn zus heeft mij verkracht vanaf mijn tiende tot mijn dertiende jaar toen zij niet aan de medicijnen zat. En ik ben niet alleen door haar seksueel misbruikt, maar ook door twee van mijn achtergronddansers toen ik acht jaar oud was. En mijn broer heeft mij mijn hele leven misbruikt", luidt de onthutsende bekentenis van Aaron.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Aaron Carter: 'Backstreet Boy-Nick is een mishandelaar'

Aaron zegt dat zijn zus Leslie, die in 2012 overleed aan een overdosis, bipolair was en daarvoor medicatie kreeg. Maar door die medicijnen voelde ze zich vreemd waardoor ze die niet meer wilde innemen. "Wanneer ze haar medicijnen niet nam, deed ze dingen die ze niet wilde doen. Dat geloof ik echt. Ik was tien jaar oud..."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Politie eist deel wapenarsenaal Aaron Carter op

Aaron zit al vijftien jaar in therapie voor de verwerking van het misbruik, twittert hij. "Ik heb veel verschillende behandelingen gehad. Ik heb eindelijk de juiste gevonden. Ik heb mijn ups en downs gehad en ik blijf aan mijn mentale gezondheid werken en binnenkort hoef ik geen medicijnen meer te nemen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Aaron Carter: 'Backstreet Boy-Nick is een mishandelaar'

De heftige beschuldigingen komen een dag nadat Nick Carter bekendmaakte een contactverbod tegen zijn broertje te willen. "Gezien Aaron's toenemende zorgwekkende gedrag en zijn recentelijke betekenis dat hij met de gedachte speelt om mijn zwangere vrouw en ongeboren kind te vermoorden, hadden wij geen andere keus dan harde maatregelen te treffen."

Het is flink mis tussen broers Nick en Aaron Carter

01:37

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!