Beeld © Getty Images

Cardi B ontkent aantijgingen ganglid te zijn

20 september 2019 04:41

Cardi B zit niet bij de gang Nine Trey Gangsta Bloods. Dat heeft haar platenlabel Atlantic Revords donderdag tegenover Billboard verklaard, nadat vakgenoot Tekashi 6ix9ine in de rechtbank getuigde dat Cardi wel degelijk onderdeel is van de bende.

Tekashi bespreekt deze week in een rechtszaal in New York de handel en wandel van een aantal gangleden. Hij werd eerder dit jaar samen met twee andere mannen uit het gangcircuit aangehouden, maar sloot een deal met justitie om tegen hen te getuigen. Dat is hem op veel kritiek uit de rapwereld komen te staan. Voor de start van het proces eerder deze week maakte Snoop Dogg hem op Instagram nog uit voor rat.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Cardi B heeft het gehad met taboe rondom plastische chirurgie

Volgens de New York Post werd Tekashi, die eigenlijk Daniel Hernandez heet, donderdag in de rechtbank gevraagd of hij wist dat Cardi onderdeel was van de Bloods. Daarop antwoordde hij bevestigend. De advocaat van de twee verdachten vroeg daarna of hij wist dat Cardi een videoclip heeft gemaakt waarin verschillende leden van de Bloods figureren. Daarom zei Tekashi: "Ja."

Cardi zelf heeft vorig jaar in een interview met GQ bekend dat zij in haar jonge jaren wel degelijk onderdeel was van de Bloods.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!