Beeld © Getty Images

Superster Beyoncé deelt te schattige foto van tweeling

20 september 2019 11:25

We kunnen geen genoeg krijgen van de tweejarige snoezige tweeling van Beyoncé (38). Onlangs zagen we de twee lieve druiven al in haar nieuwe documentaire Making The Gift. Maar nu deelt de zangeres ook nog eens een prachtfoto waarop ze alle drie waanzinnig verkleed zijn.

"Het is altijd een emotionele ervaring voor me om naar dit continent af te reizen"

Beyoncé en haar grote liefde Jay-Z (49) zijn al jaren de trotse ouders van dochtertje Blue Ivy (7). Twee jaar geleden mocht het succesvolle stel ook nog eens een tweeling verwelkomen, waar ze razend trots op zijn. Dochtertje Rumi en zoontje Sir werden een periode zorgvuldig door hun moeder buiten de publiciteit gehouden, maar na haar nieuwe documentaire én dit prachtplaatje kunnen haar fans gelukkig alleen maar meegenieten van de schattige kleintjes.

Miniatuurvoorbeeld

LEES MEER:

Beyoncé ontroert Disney-fans met soundtrack Lion King

Eerder noemde de Destiny's Child-zangeres haar nieuwe documentaire Making the Gift een liefdesbrief aan Afrika, alhoewel het ook vooral een ode lijkt te zijn aan haar gezin en album The Gift. In de documentaire is te zien hoe ze samen met manlief Jay-Z en kindjes Blue Ivy, Sir en Rumi naar verschillende landen in Afrika gaat voor inspiratie. "Het is altijd een emotionele ervaring voor me om naar dit continent af te reizen", verklaart de prachtvrouw. 

In RTL Boulevard stonden we stil bij het nieuwe succes van Beyoncé. Hierin zijn de eerste beelden van de documentaire te zien. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!