Beeld © Instagram @krisjenner/Aaron Spelling Productions

Kris Jenner en mama Hadid kruipen in huid van Dynasty-legendes

20 september 2019 14:07

De dochters van Kris Jenner (63) en Yolanda Hadid (55) krijgen het nakijken. Niet Kendall (23), Kylie (22), Gigi (24) of Bella (22) schitteren op de nieuwste cover van de Amerikaanse Harper's Bazaar. Nee, hun moeders stelen de show in een eerbetoon aan de legendarische serie Dynasty.

"Ze vond het fantastisch dat ik in haar rol kroop"

Kris en Yolanda hebben inmiddels hun eigen dynastie ontwikkeld en de carrières van hun kinderen op de kaart gezet. Daarom besloot Harper's Bazaar om hun nieuwe blad om te laten toveren tot een ode aan de jaren 80-serie Dynasty. Voor de shoot kruipt Kris in de huid van Joan Collins, die de vijandige Alexis speelde in de show. Yolanda neemt de rol van haar tegenstander Krystle Carrington op zich, die destijds gespeeld werd door Linda Evans. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

O.J. Simpson ontkent slippertje met Kris Jenner

Joan is één van de grote voorbeelden van de Kardashian-Jenner familie en Kris heeft haar direct een berichtje gestuurd over de shoot. "Natuurlijk is Joan Collins een lieverd. Ik sms'te haar en zei: 'Ik ben verkleed als jou voor een tijdschrift.' En zij zei direct: 'Stuur me zo snel mogelijk een foto hiervan.' Ze vond het fantastisch dat ik in haar karakter kroop." Samen met Yolanda doet Kris een aantal iconische scènes uit Dynasty na. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!