Beeld © Instagram @simonkeizer

Simon Keizer cancelt show door ziekte

20 september 2019 15:59

De ontzettend teleurgestelde Simon Keizer (35) deelt op zijn Instagram dat de show morgen in Bloemendaal niet doorgaat. "De afgelopen 12 dagen gingen van verkoudheid naar griep naar keelontsteking naar non-stop hoesten naar op het moment zwaar geïrriteerde longen", schrijft de Pak maar mijn hand-zanger.

"Bovenop alle kwalen voel ik dus ook nog eens een knoop in m'n maag"

Dat de wederhelft van Nick zwaar teleurgesteld is, wordt duidelijk van zijn post. Hij baalt ontzettend. "Bovenop alle kwalen voel ik dus ook nog eens een knoop in m'n maag. Een schuldgevoel omdat ik zoveel mensen moet teleurstellen, hoewel ik weet dat ik er niks aan kan doen." De 35-jarige heeft met zijn arts overlegd en besloten dat hij helaas de show moet cancelen. "Lieve allemaal, het spijt me. Het is wat het is. 6 oktober as zal de vervangende datum zijn. Hoop jullie dan allemaal alsnog te zien", aldus het liefje van Annemarie Keizer.

Miniatuurvoorbeeld

LEES MEER:

Nick en Simon knallen op het Indian Summer Festival

Dit is niet de eerste keer dat een evenement van het populaire muziekduo wordt gecanceld. Eerder deze zomer ging het Volendamse feest al niet door omdat Nick (35) zich ziek had gemeld. Toevalligerwijs had hij toen dezelfde ziekte als Simon nu heeft: een combinatie van griep en keelontsteking. Nick was rond die tijd ook niet te spreken over deze aandoening. "Ik kon wel door de grond zakken toen ik na twee nummers merkte dat mijn stem me compleet in de steek liet", schreef Nick op Instagram hierover.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!