Beeld © Instagram @martijn_krabbe

Martijn en Deborah blikken terug op huwelijk: 'Zó mooi alles'

20 september 2019 19:53

Martijn (51) en Deborah (39) Krabbé stapten gisteren in het huwelijksbootje. "Dit is wat het moet zijn. Zo hoort het om samen te zijn", vertelt een stapelverliefde Martijn aan RTL Boulevard. We spraken het stel over hun grote dag.

"Zo hoort het om samen te zijn"

Volgens de tortelduifjes was hun grote dag een bezegeling van hun liefde voor elkaar. Toch voelt het volgens Martijn niet heel erg anders. "Voor ons was het niet zo’n hele grote stap, omdat we ons al heel lang verbonden voelen met elkaar. Dit was een bezegeling daarvan en dat was heel fijn, maar wij hadden dit al met elkaar. We zijn eigenlijk al heel lang getrouwd. Er verandert niet zo heel veel." Het was vooral fijn om aan hun familie en vrienden te laten zien hoeveel ze van elkaar houden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Getrouwd! Martijn Krabbé zegt ja tegen zijn Deborah

Martijn en Deborah leerde elkaar vijf jaar geleden kennen en het was liefde op het eerste gezicht. Toch had hun relatie was opstartproblemen. "Toen heeft Deborah er een vriendschap van gemaakt en dat heeft ze zo lief gedaan. En dat je dan een tweede kans krijgt..." Nu, jaren later, is het helemaal goed gekomen tussen het koppel.

Martijn is tot over zijn oren verliefd. "Zo hoort het. Dit is wat het moet zijn. Zo hoort het om samen te zijn. Dat er geen enkele moeite is om met elkaar te zijn. Geen enkele spanning. Dat alles klopt en dat je elkaar zo goed begrijpt. Dat je elkaar uitdaagt en tegelijk elkaar het gevoel geeft dat je veilig bent. Dat is hoe het moet zijn. En dat weet je pas als het voor je neus staat."

Miniatuurvoorbeeld

Zie ook:

Kersverse bruidegom Martijn Krabbé zweeft op een roze wolk

Het stel werd in de echt verbonden door Martijns goede collega Angela Groothuizen. Hij kent haar al dertig jaar. "We hebben heel veel gewerkt samen." Zij vroeg zelf aan Martijn of zij het mocht doen. "Natuurlijk, graag." Ze belde de hele familie op om anekdotes over het stel aan te horen en zo een mooie ceremonie te kunnen houden. Volgens Martijn was het prachtig. "Ambtelijk en tegelijkertijd liefdevol." Ze zong zelfs nog even aan het einde. "Het was zo ongekend mooi! En goed gezongen. Zo mooi!"

The voice of Holland-winnaar Dennis van Aarssen trad op tijdens het huwelijk en Trijntje Oosterhuis kwam de speech ondersteunen. Ook speelde de familie van het stel een grote rol op het huwelijk. Familieleden hielden speeches en Martijns zoon Bikkel trad op met zijn rockband. "Iedereen die nog zat, ging meteen staan. Zo veel energie in de zaal, heel mooi", vertelt Deborah.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Martijn Krabbé en verloofde genieten van romantische trip

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!