Liefdesbaby voor Martijn Krabbé en zijn kersverse bruid?

21 september 2019 09:36

Martijn Krabbé (51) geniet na van zijn huwelijk met Deborah Wietzes (39), maar wacht nog tot eind december voordat hij op huwelijksreis naar Thailand gaat. Aan De Telegraaf vertelt de RTL-presentator hoe zenuwachtig hij was op de grote dag. "Ik kan me niet herinneren dat ik ooit zo excited met kriebels in mijn buik heb rondgelopen", vertelt Martijn, die eerder getrouwd was met Amanda Beekman.

"Deborah maakt er wel eens grappen over met haar vriendinnen die nu allemaal baby’s hebben"

Martijn is getroffen door het nieuwe geluk dat hem ten deel viel. "Het is namelijk niet vanzelfsprekend dat iemand zoveel van je houdt, dat ze dan met je wil trouwen. Het heeft me enorm ontroerd dat iemand dan zoiets naar je uitspreekt. Je wilt daar heel erg van genieten en realiseren hoe bijzonder z'n trouwdag eigenlijk is."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Getrouwd! Martijn Krabbé zegt ja tegen zijn Deborah

Het stel maakte vorig jaar augustus bekend samen te zijn. In december volgde een huwelijksaanzoek. Dat deed Martijn middels een sinterklaasgedicht. Trijntje Oosterhuis zong tijdens het huwelijksfeest het toepasselijke nummer House is Not a Home.

Martijn: "Een mooi symbolisch nummer voor wat er in mijn leven is gebeurd met Deborah. Ze heeft mijn huis namelijk weer een thuis gemaakt."

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Martijn en Deborah blikken terug op huwelijk: 'Zó mooi alles'

Of er ook nog een liefdesbaby komt? Martijn: "Deborah maakt er wel eens grappen over met haar vriendinnen die nu allemaal baby’s hebben, maar dan is haar antwoord altijd: ’Hartstikke leuk, maar ik heb al die moeilijke jaren met hen niet. Jullie wel. Succes.’"

Deborah is het daarmee eens. "Ik kan hen straks tijdens de middelbare school juist weer bijstaan in hun keuzestress en het krijgen van vriendjes en vriendinnetjes", vertelt ze aan De Telegraaf. "We zijn zo aan het genieten met elkaar, dat is al zo heerlijk en perfect. Een kind samen is dus geen must.”

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!