Beeld © Getty Images

Wedding bells: Nikkie is klaar voor haar grote dag

21 september 2019 18:28

De sprookjesbruiloft van NikkieTutorials, oftewel Nikkie de Jager (25), komt steeds dichterbij. De voorbereidingen zijn in volle gang. Een (best wel belangrijk) ding was nog niet geregeld: de trouwdatum. Maar de datum is geprikt, zo laat een dolgelukkige Nikkie weten via Twitter.

"Iemand knijp me!"

Er is voor de YouTube-ster nu echt geen ontkomen meer aan. "Vandaag hebben Dylan en ik onze trouwdatum vastgezet. Iemand knijp me!", plaatste de make-upgoeroe afgelopen week op Twitter.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nikkie de Jager in de clinch met songfestival-Cornald

De make-up artist werd afgelopen zomer in Italië ten huwelijk gevraagd. En de manier waarop is té romantisch voor woorden! Dylan nam zijn - toen nog vriendin - mee naar een restaurant in een grot. Op de trap naar de grot maakte Dylan een foto van Nikkie, om vervolgens te vragen of ze er ook eentje van hem wilde maken. 

"Het moment dat ik me omdraaide, ging hij op zijn knieën", verklapte Nikkie in een van haar video's. "Toen vroeg hij: 'Wil je mijn vrouw zijn?' En het eerste wat ik zei was: 'Weet je het zeker?' Dylan bevestigt en ik zeg volmondig: 'Ja!' Dat is hoe Dylan me ten huwelijk heeft gevraagd. Het was perfect."

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

NikkieTutorials plaatst eerste Nederlandstalige video

En dat terwijl de influencer eerst helemaal niet in Dylan geïnteresseerd was! "Ik vond hem altijd al knap, maar het ging niet zo goed in het begin", aldus Nikkie. "In het begin vond ik hem zelfs een beetje een lul, omdat hij niet of nauwelijks reageerde."

Toch bleef ze hem tegen het lijf lopen. Maar omdat Dylan dacht dat haar manager haar vriend was, gebeurde er telkens niets. "Daarom hield hij afstand. Toen vond ik hem pas echt leuk."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!