Beeld © Getty Images

Ook zus Aaron Carter vraagt omgangsverbod aan

22 september 2019 11:29

Na Nick Carter (39) heeft ook zus Angel (31) een omgangsverbod tegen haar broer Aaron (31) weten te bemachtigen. De rechter in Los Angeles oordeelde dat Aaron 100 meter uit de buurt van zijn tweelingzus moet blijven.

Nick vroeg afgelopen maandag een omgangsverbod aan nadat hij en zijn gezin met de dood zouden zijn bedreigd door Aaron. Zus Angel volgde het voorbeeld van de Backstreet Boy en diende vrijdag ook een aanvraag in. Deze werd een dag later toegekend.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Nick Carter wordt niet vervolgd voor seksueel misbruik

In rechtbankpapieren in handen van TMZ staat dat Aaron begin deze maand zijn zus telefonisch heeft bedreigd. "Ik heb mensen die jou pijn komen doen", zou Aaron gezegd hebben. Aangezien de zanger meerdere vuurwapens bezit, vreest Angel voor haar leven.

Ook zou Aaron aan de telefoon hebben toegegeven dat hij vroeger een schildpad heeft gemarteld door het beestje in brand te steken.

Het is flink mis tussen broers Nick en Aaron Carter

01:37
Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Verkrachtingszaak Nick Carter in volle gang

Aaron ontkent ondertussen alle aantijgingen. Hij zegt nooit een familielid met de dood bedreigd te hebben. Sterker nog: het enige dat hij wil is met rust gelaten worden. Dat maakte de zanger ook duidelijk op Twitter. Naast die tweets, beschuldigde Aaron een aantal familieleden, waaronder Nick, deze week overigens ook van seksueel misbruik en mishandeling op het sociale medium. Verder zei hij helemaal niet schizofreen of bipolair te zijn.

Zus Angel claimde eerder dat Aaron telefonisch tegen haar had gezegd dat hij was gediagnosticeerd met de mentale aandoeningen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!