Beeld © Instagram @chantaljanzen.official

Chantal Janzen doodmoe door moederschap

23 september 2019 13:34

Hoewel ze dolgelukkig is met haar gezinnetje wordt het Chantal Janzen (40) soms teveel. De presentatrice deelt op een Instagram een meme over het verschil tussen haar idee van moederschap en hoe het daadwerkelijk heeft uitgepakt voor haar.

"Ik heb zwaar onderschat hoe moeilijk het is om niet te eten en te slapen"

"Voordat de baby geboren is: 'We hebben alle boeken gelezen, alle lessen gevolgd, we zijn er klaar voor!' Nadat de baby geboren is: 'Ik heb zwaar onderschat hoe moeilijk het is om niet te eten en te slapen'", leest de grappige post van Chantal. De presentatrice herkent veel in het geinige kiekje. "Dit. Alleen jammer dat ik dan juist veel ga eten bij slaaptekort.  Het was 'n pittig nachtje. Kind ziek. Blafhoest. Stel je voor dat je ook nog live op tv moet vanavond. Oh wacht."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chantal Janzen: 'Ik kies familie boven internationale carrière'

Chantal deelde het plaatje vlak voordat ze het podium op moest om Dancing With the Stars te presenteren. De blondine had blijkbaar een zware nacht achter de rug en moest zich bijeen rapen om de microfoon te pakken en de show aan elkaar te praten. Inmiddels lijkt het tij te zijn gekeerd en plaatst ze liefkozend een paar kiekjes van haar zoontje Bobby (1). "Hier komt de narigheid. Zeker weten", schrijft de presentatrice bij een ondeugende foto van haar kleine mannetje. Ook een filmpje waarbij hij een fluit heeft, lijkt haar te amuseren. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chantal Janzen keihard beledigd door zoontje Bobby

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!