Beeld © Getty Images

Nicole Kidman wil gebroken relatie met adoptiekinderen herstellen

23 september 2019 14:14

Na haar scheiding van Tom Cruise (57) verloor Nicole Kidman (52) het contact met haar geadopteerde kinderen. De voornaamste reden dat ze elkaar nauwelijks spreken heeft ermee te maken dat Isabella (26) en Connor (24) ervoor kozen om hun vader te volgen en zich in te laten wijden bij de Scientology-kerk. Maar inmiddels laat de actrice weten "onvoorwaardelijk" van haar kinderen te houden.

"De taak van een ouder is om onvoorwaardelijke liefde te bieden"

Nicoles geadopteerde kinderen Isabella en Connor verbraken het contact met hun moeder, omdat ze zich verbonden aan de Scientology-kerk. Vader Tom is een prominent figuur binnen de exclusieve geloofsgemeenschap, waarbij contact met oudgedienden niet wordt gewaardeerd. Ondanks de perikelen vertelt Nicole nog altijd "onvoorwaardelijke liefde" te voelen voor haar twee oudste kinderen, meldt The Sun

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nicole Kidman ziet derde seizoen Big Little Lies wel zitten

"Het moederschap is een reis op zich", legt Nicole uit aan The Sun. "Er zijn ongelooflijke pieken en dalen, of je nu een adoptiemoeder of de biologische moeder bent. Wat een kind nodig heeft, is liefde." Maar daar laat de actrice het niet bij. "Zij hebben de keuze gemaakt om te leven als Scientologists", gaat de 52-jarige verder. "De taak van een ouder is om onvoorwaardelijke liefde te bieden."

De band zou zo verwaterd zijn dat Nicole niet eens welkom voor de trouwerij van haar zoon Connor. Zijn vrouw is namelijk ook lid van de Scientology-kerk. Ook met dochter Isabella lijkt er minimaal contact te zijn. Haar leven staat namelijk ook in het teken van het geloof. Bovendien is de vader van beiden het meest prominente lid van de kerk. Nicole wist hiervan toen ze in 1990 trouwde met Tom, maar het huwelijk strandde in 2001. Vervolgens verkozen de kinderen hun vader boven hun moeder. 

Connor en Isabella in 2012
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Meryl Streep en Nicole Kidman in Netflix-film Prom

Hoewel het haar pijn doet dat ze geen contact meer hebben, heeft Nicole er wel vrede mee. "Het enige wat echt telt, is dat ik er voor ze ben als ze liefde en steun nodig hebben", vertelt de actrice. Inmiddels heeft de 52-jarige de liefde van haar leven gevonden in countryzanger Keith Urban, met wie ze dochters Sunday Rose (11) en Faith Margaret (8) kreeg. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!