Beeld © ANP

Overleden model Lotte van der Zee herdacht

24 september 2019 11:45

Het is alweer even geleden dat het 20-jarige model Lotte van der Zee is overleden. Nadat ze grote successen had geboekt als onder andere mooiste tiener van de wereld, stierf de Enschedese in maart onverwachts aan een hartstilstand. Haar goede vriend en ex Dennis Schouten (24) staat vandaag stil bij het plotselinge verlies door een foto op Instagram te delen.

"Het blijft moeilijk en vooral heel oneerlijk"

Lotte van der Zee ging afgelopen winter met haar ouders op skivakantie in Oostenrijk, waar ze ook haar twintigste verjaardag vierde. Lotte straalde in haar rode skipak en sjeesde over de witte bergen. Op haar verjaardag bleef het model in bed liggen, omdat ze zich niet goed voelde. Even later kreeg ze in de armen van haar ouders onverwacht een hartstilstand, waarschijnlijk als gevolg van een afwijking waar niemand van wist. Ze werd in coma gehouden en overgebracht naar een ziekenhuis in München.

Miniatuurvoorbeeld

LEES MEER:

Dennis Schouten dacht tijdens TIA aan ex Lotte van der Zee

Lottes ex Dennis Schouten, bekend van zijn verslaggeving voor de publieke omroep PowNed, staat stil bij het verlies. "Precies twee jaar geleden..", schrijft de 24-jarige op zijn Instagram. "Het blijft moeilijk en vooral heel oneerlijk. Ik hoop dat je het daar goed hebt lieve Lotte." Verschillende bekende Nederlanders reageren met veel liefde op het prachtige kiekje dat hij op zijn social media heeft gezet. Zo reageren Youtuber en presentator Bram Krikke en Kaj van der Voort met hartjes. Ook veel fans wensen de verslaggever veel sterkte. 

Lotte werd geboren op 21 februari 1999 in Enschede en overleed op 6 maart 2019 in München.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!