Beeld © Getty Images

Demi Moore: 'Moeder liet mij verkrachten voor geld'

24 september 2019 12:07

Er is veel gebeurd in het leven van Demi Moore (56). De actrice doet haar complete levensverhaal in haar memoires Inside Out. Eerder vertelde ze al dat ze tijdens haar huwelijk met Ashton Kutcher (41) bevallen was van een doodgeboren meisje, maar nu doet ze een boekje open over hoe haar moeder geld kreeg van haar verkrachter.

"Hoe voelt het om uitgehoerd te worden voor 500 dollar?"

Demi heeft veel meegemaakt in haar leven, blijkt uit haar nieuwe memoires Inside Out. De 56-jarige legt aan Good Morning America uit hoe haar moeder haar op 15-jarige leeftijd liet verkrachten. "Ik denk niet dat het direct ging om een transactie van goederen", legt de actrice uit. Volgens Demi nam haar moeder haar mee naar barren, zodat ze de aandacht van mannen zouden trekken. Eén keer kwamen ze thuis van zo'n avond en stond er een man te wachten bij hun appartement. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Demi Moore verwachtte dochtertje met ex-man Ashton Kutcher

Die man verkrachtte de toenmalige tiener. Na het misdrijf zou hij aan Demi hebben gevraagd: "Hoe voelt het om uitgehoerd te worden voor 500 dollar?" In haar boek omschrijft ze het als "verkrachting en een verschrikkelijk verraad", maar in het interview krabbelt ze een beetje terug. Presentatrice Diane Sawyer vraagt of de actrice denkt dat ze "verkocht" is door haar moeder, waarop zij antwoordt: "Diep vanbinnen denk ik van niet, nee." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Demi Moore pronkt naakt op cover Harpers Bazaar

"Voor mijn gevoel was het niet een directe uitwisseling van een product voor geld", gaat Demi verder. "Maar ze bood hem wel toegang en zette mij in die positie." Hoewel ze een slechte start had in haar leven is Demi uiteindelijk uitgegroeid tot een bijzonder succesvolle actrice. Het boek Inside Out, waarin ze ook haar huwelijken met Bruce Willis en Ashton Kutcher beschrijft, is vanaf dinsdag te bestellen. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!