Beeld © Instagram @liekevanlexmond

Cute: Lieke van Lexmond viert vijfde verjaardag zoontje

24 september 2019 14:53

De verjaardag van een kind kan niet onopgemerkt voorbijgaan natuurlijk. Lieke van Lexmond (37) deelt daarom met haar volgers een ode aan haar kleine mannetje Vik.

"Het moment dat ik jou in mijn armen nam, je op mijn borst gelegd werd, was magisch en maakt me nog altijd emotioneel!"

Lieke en haar man Bas van Veggel hebben heel wat te vieren: hun zoontje Vik is jarig. "Vijf jaar geleden lag ik in het OLVG Amsterdam, omringd door geweldige mensen, heel hard te werken", begint de presentatrice haar ode aan haar jarige mannetje. "Eigenlijk nog geen idee van wat me te wachten stond. Het moment dat ik jou in mijn armen nam, je op mijn borst gelegd werd, was magisch en maakt me nog altijd emotioneel!"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lieke van Lexmond en Bram van der Vlugt in nieuwe Sint-film

De 37-jarige kan nauwelijks geloven hoe gek ze is op Vik. "Meteen stapelverliefd op jou, die liefde is zo intens en zo diep, jij hebt mij moeder gemaakt. Ik voel me ontzettend dankbaar dat ik jou moeder mag zijn. Je leert me veel, bent ontzettend grappig, lief, slim en geeft de meest verrukkelijke knuffels! Vandaag ben je vijf jaar geworden en ik wens voor jou dat je altijd blijft voelen hoeveel er van jou gehouden wordt!"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lieke van Lexmond voelt geen druk als opvolger Wendy van Dijk

Vik wordt ook nog eens overspoeld door felicitaties van zijn moeders collega's en volgers. "Gefeliciteerd met jullie mannetje", aldus Anouk Smulders. Ook Danie Bles, Marly van der Velde, Marlijn Weerdenburg, Bas Smit en Chantal Janzen behoren tot de groep BN'ers die de vijfjarige een fijne verjaardag willen wensen. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!