Beeld © ANP

Huh? André Hazes heeft allemaal blote mannen op zijn telefoon

24 september 2019 16:32

Bij Koffietijd deed presentatrice Quinty Trustful (47) een ontdekking. Hoewel André Hazes (25) een relatie heeft Monique Westenberg (41) heeft de zanger allemaal kiekjes van halfblote mannen op zijn mobiele telefoon staan.

"Ik denk: ik ga dit maar proberen nu dan"

Bij het programma Koffietijd mogen de presentatrices elke dag bij één van hun gasten door de mobiele telefoon heen scrollen. Dit keer de beurt aan André. En tot Quinty's verbazing staan er allemaal blote mannen in de camerarol van de zanger. "Ik zie heel veel foto's van redelijk blote mannen", zegt ze. "Leg uit", stelt Quinty na het zien van de kerels die hand in hand over het strand lopen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

André over ruzie met zus: 'Het hoeft niet meer goed te komen'

"Ik denk: ik ga dit maar proberen nu dan", grapt André. "Nee, ik zal het eerlijk uitleggen. Ik heb met Bas Smit (39), ik stuur altijd dit soort foto's naar hem en dan bewerk ik ze ook nog, tenminste die laat ik dan bewerken, dat hij dan ook onderdeel van de foto is." Een duidelijke verklaring dus van de zanger. "Dus jullie zitten elkaar een beetje te stangen?", vraagt Quinty over de gefotoshopte kiekjes. "De hele dag", antwoordt André. 

Niet alleen André haalt dit soort geintjes uit bij zijn goede vriend, ook Bas is niet vies van een bewerkt fotootje. "Eigenlijk alles waarmee hij mij kan kleineren", vertelt de zanger over wat voor kiekjes hij ontvangt van de man van Nicolette van Dam. "Dit vind ik enig. Dan begrijp ik dit nu", aldus Quinty. Maar er staan nog meer foto's op zijn telefoon. André heeft ook heel wat plaatjes waarop hij zelf met een ontbloot bovenlijf opstaat. Ook daar heeft de presentatrice geen problemen mee. "Dat vind ik mooi hoor." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

15 jaar zonder vader: André en Roxeanne Hazes uiten hun verdriet

De kleine druif van André wordt ook besproken in het programma. Quinty ontdekt namelijk een foto waarop hij zijn middelvingertje opsteekt. "Dat vind ik het leukste wat er is", antwoordt de vader van het kleine mannetje. "Weet je wat leuk is aan de keukentafel? Van Monique mag hij dit niet en van mij moet 'ie het", grapt hij. "Nee, nee, helemaal niet. Maar hij heeft het nu ontdekt en hij weet dat het slecht is. We hebben ook afgesproken dat 'ie het alleen naar mij mag doen." Het is een vader-zoon-grapje, meent André. "Mijn wens is dat 'ie het een keer naar de pers doet." 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!