Wow! Jessica Simpson viel 45 kilo af in half jaar

25 september 2019 04:53

Een trotse Jessica Simpson (39) deelde dinsdag een aantal kiekjes van zichzelf. De zangeres is het afgelopen half jaar maar liefst 45 kilo afgevallen.

“Ik ben zo trots dat ik me weer mezelf voel”

"Zes maanden, 45 kilo eraf. (Ja, ik zat tegen de 109 kilo aan)", schreef de muzikante bij twee foto's van zichzelf. Op één daarvan houdt ze haar in maart geboren dochtertje Birdie vast. "Ik ben zo trots dat ik me weer mezelf voel. Zelfs op de momenten dat het onmogelijk voelde, koos ik ervoor om er harder voor te gaan."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Instagram Jessica Simpson gehackt

Jessica heeft het afgelopen half jaar getraind met sterrensportcoach Harley Pasternak. Ook de coach deelde een foto van de zangeres op Instagram. "We werken al twaalf jaar samen en ze is de liefste, beleefdste, meest respectvolle persoon ter wereld. En ondanks dat ze al sinds ik me kan herinneren nonstop zwanger is, is ze 45 kilo verloren en ziet er jonger uit dan op de dag dat we elkaar ontmoetten."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jessica Simpson ligt onder vuur van moedermaffia

Birdie is het derde kind van Jessica en haar echtgenoot Eric Johnson. De twee zijn ook ouders van dochter Maxwell (7) en zoon Ace (6).

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!