Beeld © ANP

Wendy van Dijk: 'Negativiteit raakt me niet'

25 september 2019 09:21

Wendy van Dijk (48) kan weinig met kritiek die ze op social media krijgt. "Negativiteit raakt me niet", zegt de tv-presentatrice in Veronica Magazine, waarin ze ook uitlegt waarom ze niet alles van haar privéleven deelt.

"Ga je niet mee in de hausse, dan wordt dat je kwalijk genomen"

Wendy: "Wat ik goed vind aan social media, zeker als je het naast de traditionele media zet, is dat je alles zelf bepaalt. Ik blijf zeggen, en dat is een verloren wedstrijd, dat ik als publieke figuur niet alles van mijn privéleven hoef te delen. En toch verwachten veel mensen dat van je. Ga je niet mee in de hausse, dan wordt dat je kwalijk genomen."

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Wendy van Dijk knalt uit elkaar van trots

De Flirty Dancing-presentatrice kreeg veel kritiek op een filmpje dat ze deelde op de zestiende verjaardag van haar zoon Sem, die ze een brommobiel cadeau gaf. "Weet je, ik ben zo dankbaar voor alles wat ik mag doen. Dus ik klaag niet en geniet van elke dag", reageert ze op de kritiek. "Wat ik alleen niet goed begrijp, en daarom ben ik met mijn blad begonnen: waarom zo veel negativiteit? Waarom moet alles afgekeurd worden?"

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Chantal Janzen reageert op 'Twitter-rel' met Wendy van Dijk

"Ik weet dat ik oprecht ben. Die ander staat misschien zo in het leven dat hij of zij mij of wie dan ook snel fake vindt. Ik ben drager van het geluksgen, dat zal ook wel weer niet sexy klinken, en ben gelukkig dat ik dat voor een groot deel mag en kan voelen."

Wendy presenteert vanaf vrijdag Dance Dance Dance op SBS6, waarin bekende Nederlanders het tegen elkaar opnemen op de dansvloer. "Dit is mijn eerste seizoen, dus ik heb geen referentiekader, maar ik hoor van iedereen dat de deelnemers nog nooit zo aan elkaar gewaagd waren als dit jaar", zegt ze.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wendy van Dijk weet het zeker: Erland Galjaard is de ware

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!