Beeld © Instagram @gordonheuckeroth

Grote droom komt uit voor 'vernieuwde' Gordon

25 september 2019 13:29

Ondanks zijn sobere gedaante, geniet Gordon met volle teugen van zijn verblijf tussen de celebs in Los Angeles. Afgelopen maandag kon de presentator al de Emmy's van zijn lijstje afvinken, en ook vandaag zit de 51-jarige niet stil. Hij is namelijk op de set van niemand minder dan... Dr. Phil!

"Wat een belevenis"

Gordon is al jaren fan van het zelfhulpprogramma (go figure) en dat hij eindelijk oog in oog staat met zijn grote held, is dan ook een droom die werkelijkheid is geworden. "Wat een belevenis", schrijft de zanger nog altijd even onder de indruk van het bezoekje aan de set. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gordon nuchter aanwezig bij de Emmy's

De levensgenieter heeft sinds zijn bezoek aan Zuid-Afrika zijn leven volledig omgegooid. Niet alleen zit 'ie lekkerder in zijn vel, ook is hij al de nodige kilo's kwijt. En dat heeft alles te maken met zijn doorzettingsvermogen. 

Gordon verbleef in de kliniek vanwege een alcohol- en drugsverslaving. "Wat heb ik veel geleerd hier, maar vooral om weer van mezelf te houden, want dat deed ik al jaren niet meer", zei hij daar eerder over. "Ik heb een onvergetelijke ervaring mogen beleven en waanzinnige inspirerende mensen ontmoet en nieuwe vrienden gemaakt en eigenlijk zou iedereen eens moeten doen wat ik nu heb gedaan. Gewoon eens tijd voor jezelf nemen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Herboren Gordon 'verslaafd' aan nieuw soort drug

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!